Balkonhekwerken

Maatwerk balkonhekwerken is een van onze specialiteiten. Of het nu gaat om een gestandariseerde serieproductie of een exclusief maatwerk balkonhekwerk die u helemaal zelf samenstelt, bij ons is alles mogelijk!

Klassiek of modern:

Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van balkons en daarbij horende hekwerken. Wij maken alle balkonhekwerken op maat voor frans balkon tot dakterras. Van klassieke hekwerken die u zich wellicht kunt herinneren van luxe hotels of van vakantie naar spanje en italië. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook de hedendaagse balkonhekwerken maken met bijvoorbeeld melk(plexi)glas of strakke vormen.

Showroom met balkonhekwerk:

Onze showroom is speciaal ingericht en heeft in de showroom een eigen balkon. Hier hebben wij diverse balkonhekwerken voor gemaakt om zo diverse stijlen te kunnen laten zien. Dit geeft u direct een goede referentie over wat wij voor u ook kunnen maken. Uiteraard kunt u zeggen dat u één op één hetzelfde wilt, maar soms geeft het u inspiratie voor een eigen model/creatie. Hoe dan ook als u op zoek bent naar een mooi balkonhekwerk dan is een bezoek aan onze showroom de tijd zeker waard!

Richtlijnen voor balkonhekwerk:

Wat veel mensen niet weten is dat balkonhekwerk moet voldoen aan bepaalde specifieke eisen. Niet zo gek, want u plaatst een balkonhekwerk niet alleen voor het aanzicht maar met name als valbeveiliging. De specificaties van een balkonhekwerk staan bij de nieuwe gebouwen veelal in het bouwbestek of in de tekening van de architect. Is dit echter niet het geval voor u, dan betekent dat niet dat u dan vrij bent om te plaatsen wat u wilt. Er zijn landelijk geldende eisen waaraan u op dat moment dient te voldoen. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij dit op de juiste manier aan u zullen offreren. Mocht u hierover meer informatie willen, breng dan een bezoek aan onze showroom.

Kwaliteitsbehandelingen:

Ook voor balkonhekwerken geldt dat de kwaliteit van de behandelingen direct invloed hebben op de levensduur. De door ons geproduceerde hekwerken ten alle tijden voorzien van de beste kwaliteitsbehandelingen mogelijk. Om die reden laten wij onze hekwerken eerst volbad thermisch verzinken waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat worden. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit en kunnen wij de hekwerken zonder problemen ook direct aan de kust plaatsen.