Inrijpoorten

Inrijpoorten de naam zegt het al. Een poort op of voor uw inrit waar u tussendoor rijdt en waarachter u de auto veilig buiten dan wel in de garage neerzet. Een luxe niet voor iedereen weggelegd, maar voor degene die dit wel heeft kunnen wij op basis van maatwerk een mooie inrijpoort voor u maken.

Draai/vleugelpoorten of een schuifpoort:

Of u nu een brede tuin heeft waarbij een schuifpoort beter past of een diepe tuin waarbij een draaipoort idealer is, wij kunnen van alle soorten uitstekende poorten maken op basis van maatwerk. Over het algemeen genomen is de draaipoort, (ook wel vleugelpoort genoemd), de voordeligste keuze en bestaat uit 2 palen waaraan 2 vleugels draaien.
Een schuifpoort wordt daarentegen, door de vrijdragende constructie die gemaakt moeten worden, wat duurder. Daarnaast ziet het er door die constructie wat robuuster uit. Wel biedt het enorme uitkomsten als u een brede maar geen diepe tuin heeft. Bij een ondiepe tuin kan het namelijk zo zijn, dat uw wel uw auto op uw erf kunt rijden maar de draaipoort niet meer kunt sluiten. Een schuifpoort is dan de ideale oplossing, vereist is wel dat u voldoende ruimte in de breedte heeft om de poort te kunnen laten wegschuiven.

Maatwerk inrijpoorten:

Voor welk type u dan ook kiest, weet dat wij alle poorten op basis van maatwerk produceren. Dit geeft u dus ten alle tijden de mogelijkheid uw stijl (klassiek, tijdloos, art deco, modern, strak/industrieel etc.) helemaal terug te laten komen in uw poort. Daarnaast bieden wij voor al onze inrijpoorten de mogelijkheid deze te laten automatiseren. Tevens kan deze automatisering worden uitgebreid met diverse beveiligings-, toegangsbeheer en parlofonie-accessoires.