Klassiek hekwerk

Als maatwerk leverancier kunt u met ons alle kanten op, maar als siersmederij maken wij uiteraard het liefste alleen de mooiste stukjes kwaliteitshekwerk. De klassieke stijl leent zich, door het gebruik van krullen, ringen, ovalen en mooie sierornamenten, om een echt mooie stuk sierhekwerk te maken.

Namaken of toch liever nieuw:

Aangezien er voor alsnog heel veel klassiek sierhekwerk in Noord Holland te vinden is en dit niet in alle gevallen bij ons vandaan komt bieden wij de mogelijkheid om bij bijvoorbeeld aanhelen van hekwerk door veranderingen in de tuin na te maken.

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u zo tevreden bent met het uiterlijk van een bepaald model sierhekwerk dat u heeft gezien of wellicht heeft maar wat aan vervanging toe is dat wij ook hier u goed van dienst kunnen zijn.

Maatwerk en vrije keuzes:

Doordat wij diverse klassieke modelen in onze showroom tentoon stellen kunt u een redelijke indruk krijgen van onze kennis en kunde. Uiteraard begrijpen wij, dat als u kiest voor een stuk maatwerk, u niet alleen de standaard productieversie uit de showroom wil kiezen. Ondanks dat deze modellen met de grootste zorg zijn gemaakt begrijpen wij dat vormgeving van de punten, paalkoppen maar ook de te gebruiken kleur belangrijk zijn in het geheel. Om die reden heeft u bij ons altijd de vrije keuze uit ons assortiment puntmodellen en paalkoppen. Daarnaast kunnen we in ons Highline product ook spelen met het uiterlijk door de mogelijkheden om materiaal aan te passen naar wens. U kunt hierbij denken aan lichter maar ook zwaarder materiaal.

Kwaliteitsbehandelingen:

Ook voor sierhekwerken geldt dat de kwaliteit van de behandelingen direct invloed hebben op de levensduur. De door ons geproduceerde hekwerken ten alle tijden voorzien van de beste kwaliteitsbehandelingen mogelijk. Om die reden laten wij onze hekwerken eerst volbad thermisch verzinken waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat worden. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit en kunnen wij de hekwerken zonder problemen ook direct aan de kust plaatsen.