Sierhekwerken

Siersmeed hekwerk op maat gemaakt
Maatwerk is veel meer dan een keuze mogelijkheid uit modellen hekwerk, hoogtematen, kleur en puntenmodellen. Maatwerk is op de eerste plaats het maken van een model hekwerk op de specifieke afmetingen van uw tuin, zodat u een fraaie gelijkmatige/symetrische verdeling van de hekwerken krijgt. Een bocht, een toog of een verval in het hekwerk behoort allemaal tot de mogelijkheden. In een hekwerk op maat gemaakt zijn uw persoonlijke wensen en eisen bespreekbaar en eventueel mee te nemen in het productieproces.

De sierhekwerken voldoen aan de volgende specificaties:

Basis gegevens hekwerk : De hekwerken zijn van Nederlandse (eigen) makelaardij Alle hekwerken worden op maat gemaakt, dus geen vaste elemeneten en een passtuk maar echt gecreerd voor de maten van uw tuin/erf. De hekwerken worden gemaakt van Europees gecertificeerd en goed las en thermisch volbad verzinkbaar staal 37 De hekwerken zijn volbad thermisch verzinkt, wat inhoudt dat het staal niet meer gaat roesten. Vervolgens worden de hekwerken gechromateerd en met een epoxy poedercoating behandeld en daarna met een polyester kleurlaag gepoedercoat. U krijgt dus standaard een dubbele laag poedercoating. De standaard kleuren die wij hanteren voor onze hekwerken zijn donkergroen en grafietzwart RAL 9011 en nog 9 andere standaardkleuren waaronder blauw, rood, wit en grijs. Vakkundige plaatsing van uw hekwerk door ons uitgevoerd

Extra mogelijkheden :

  • In lastige situaties kunnen wij u ook helpen. Hekwerken met verval, getoogd of in een bocht, het is allemaal mogelijk!
  • Mogelijkheid van combinatie met onze andere producten zoals inrijpoorten, raamdecoratie/beveiliging, tuinverlichting, brievenbussen, etc.
  • Deze combinatie van extra producten naast hekwerk betekent ook (in de meeste gevallen) dat het in dezelfde kleur kan worden uitgevoerd. Dus nooit meer kleurverschillen!
  • Wij bieden op inrijpoorten en doorlooppoorten altijd de mogelijkheid van poortautomatisering. Naast het voorbereiden van de poort op een dergelijke automaat bieden wij naast de montage van de poort ook de installatie van deze poortautomatiseringen en eventuele randartikelen aan.

Service:

  • De meeste modellen sierhekwerk kunt u bekijken in onze showroom!
  • U krijgt direct een prijsindicatie als u een bezoek brengt aan onze showroom. Neem daarvoor wel de maten van uw erf mee!
  • Na deze prijsindicatie, indien wij mogen plaatsen, komt één van onze medewerkers uw tuinspecificaties opnemen (inmeten). Dit gebeurt in onze werkregio geheel kosteloos
  • Waarna u op basis van de ingemeten gegevens een scherpe, vrijblijvende offerte ontvangt
  • Houdt u wel rekening met een levertijd op maatwerk hekwerk. De levertijd varieert per kwartaal. Wacht dus nooit te lang met informatie winnen!