Leuke tuinmeubelen shoppen

Bij Leuke tuinmeubelen begrijpen we dat het als nieuwe interieurontwerper intimiderend kan zijn om een handelsrekening te openen. U moet voldoen aan de minima, u moet alle juiste formulieren in orde hebben, en u moet de verantwoordelijkheid op u nemen om omzetbelasting te innen en te rapporteren. Hoewel dit op het eerste gezicht veel lijkt, zullen we alle stappen die nodig zijn om een handelsrekening bij Tuin artikelen te openen voor u op een rijtje zetten en vereenvoudigen!

Handleiding voor het openen van een handelsrekening bij Tuin artikelen

Stap 1: Om een handelsrekening bij Tuin artikelen aan te vragen, is het allereerste wat u dient te doen contact op te nemen met uw verkoopvertegenwoordiger of met ons verkoopbinnendienstteam om een aanvraag in te vullen. Het formulier voor het aanvragen van een handelsaccount vindt u op onze website, zodat u gemakkelijk aan het proces kunt beginnen!

Stap 2: Nu, het leuke (of minder leuke) gedeelte. Kort nadat ons verkoopteam uw aanvraagformulier heeft beoordeeld en goedgekeurd, zal er contact met u worden opgenomen over het invullen van het handelsaanvraagformulier. Om u op voorhand op de hoogte te brengen, vindt u hieronder de belangrijkste gegevens die Tuin artikelen nodig heeft om een handelsaccount aan te vragen:

Bewijs van bedrijf – een visitekaartje, website, een zakelijke aanwezigheid op sociale media

Wederverkoop licentie certificaat – dit krijgt u van uw staat overheid
Een belasting ID – gratis van de federale overheid
Verzendadres voor particulieren vs. bedrijven – Tuin artikelen verzendt naar particulieren, met uitzondering van bestellingen van teakhouten meubelen. Teak bestellingen moeten via een meubeltransporteur naar een commercieel adres verzonden worden.
Stap 3: Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal ons Inside Sales team uw account opzetten en uw bedrijf bespreken om te zien voor welk type account u in aanmerking komt. Nadat uw openingsopdracht is ingediend en u een accountnummer toegewezen heeft gekregen, bent u officieel lid van de Tuin artikelen familie!

Tuinmeubelen van Vandella kopen?

5 Redenen om een handelsrekening bij Tuin artikelen te openen

Ongelooflijk productassortiment: biedt gevarieerde esthetica en materialen, en buitenframes voor elke stijl
On Trend Design: Eigentijdse ontwerpen van minimalistische aard met eenvoudige strakke lijnen, evenals populaire Overgangsstijlen. [Bekijk wat trending is voor 2019!]
Vakmanschap en Materialen: Met een erfenis van duurzaamheid en stijlen, maakt Tuin artikelen gebruik van de beste materialen om unieke one-of-a-kind items te creëren. Deze hoogwaardige materialen worden vervolgens gebruikt om Tuin artikelen items te vervaardigen met behulp van innovatieve engineering om duurzame en duurzame tuinmeubelen te creëren.
Kwaliteitstesten: In het laboratorium van ons hoofdkwartier testen en hertesten wij elk meubelstuk uitvoerig om u het beste product te garanderen. Dit omvat honderden uren blootstelling aan de zon in een UV-cabine, onderdompeling in een zoutwatertank, compressieapparaten, valtests en extreme temperatuurwisselingen.
Beste in Klasseverkoop en Klantensteun: Gabby neemt zijn klanten ernstig, en is volledig geëngageerd aan het aanbieden van de fijnste klantenervaring in de industrie. [Contacteer ons team als u hulp nodig hebt bij het invullen van uw handelsrekeningtoepassing!]