Hekwerken zijn tijdloos

Een hekwerk met een tijdloos karakter is wat vandaag de dag veel gekozen wordt. Door bouwstijlen uit de jaren 70, 80 en 90 zijn er heel veel huizen ontstaan zonder een duidelijke stijl of karakter. Mocht u zelf ook geen uitgesproken smaak hebben voor een bepaalde stijl zoals bijvoorbeeld klassiek of juist modern, dan hebben wij juist voor u alle keuze en een showroom vol moglijkheden.

Tijdloos Design:

Een van de mogelijkheden is een hekwerk met een tijdloos karakter, een mooi lijnenspel met een puntje of bolletje naar keuze als puntmodel. Uiteraard helemaal door u aan te passen op kleur en naar wens. Op deze manier legt u niet de nadruk op het hekwerk, maar u laat het hekwerk één worden met uw tuin en het huis. Een ideale match zou ik zeggen!

Werken volgens tekening of vanuit een idee:

Aangezien het ideale hekwerk moeilijk te omschrijven is, hebben wij in onze showroom diverse hekwerken waarvan wij zeggen dat ze een tijdloos karakter hebben. Het kan echter zijn dat het model wat u voor ogen had er niet bij staat. Daarom nodigen wij u van harte uit om zelf met een idee, foto of tekening te komen van wat u wenst. Hoe beter wij weten welke kant u op wilt hoe beter we u van ideeën, mogelijkheden en adviezen kunnen voorzien!

Maatwerk en vrije keuzes:

Doordat wij diverse tijdloze modellen in onze showroom tentoonstellen kunt u een redelijke indruk krijgen van onze kennis en kunde. Uiteraard begrijpen wij dat als u kiest voor een stuk maatwerk u niet alleen de standaard productieversie uit de showroom wil kiezen. Ondanks dat deze modellen met de grootste zorg zijn gemaakt begrijpen wij dat vormgeving van de punten, paalkoppen maar ook de te gebruiken kleur belangrijk zijn in het geheel. Om die reden heeft u bij ons altijd de vrije keuze uit ons assortiment puntmodellen en paalkoppen. Daarnaast kunnen we in ons Highline product ook spelen met het uiterlijk door de mogelijkheden om materiaal aan te passen naar wens. U kunt hierbij denken aan lichter maar ook zwaarder materiaal.

Kwaliteitsbehandelingen:

Ook voor sierhekwerken geldt dat de kwaliteit van de behandelingen direct invloed hebben op de levensduur. De door ons geproduceerde hekwerken ten alle tijden voorzien van de beste kwaliteitsbehandelingen mogelijk. Om die reden laten wij onze hekwerken eerst volbad thermisch verzinken waarna ze gepoetst, voorbehandeld en 2 lagen gepoedercoat worden. Hierdoor krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit en kunnen wij de hekwerken zonder problemen ook direct aan de kust plaatsen.